IQ Portal

"The Intelligence Revolution"

Basesoft Solutions BV
Herengracht 564
1017 CH Amsterdam
Nederland

Tel. + 31(20)6847087
E: info@basesoft.com
IQ Portal
The Intelligence Revolution

IQ Portal een slimmere manier om krachtige business oplossingen te ontwikkelen.

IQ Portal is Basesoft Solutions online en centraal beheerde platform, Het is ontwikkeld gebruikmakend van geteste technologie, met standaard componenten en modules. Het voordeel is dat met IQ Portal platform wij pan-Europese maatwerk oplossingen voor onze klanten kunnen ontwikkelen in een korte tijdsbestek en kostenefficiënt. Het wordt door internationale ondernemingen dagelijks wereldwijd gebruikt. Onze IQ Portal platform kan grote hoeveelheden klanten en data afhandelen. De portal oplossing biedt tevens meertalige en multi-channel functionaliteiten.  IQuest en IQ Reporting  zijn standaard oplossingen ontwikkeld met IQ Portal als basis.

Ben je op zoek naar een modulair opgebouwde platform om uw maatwerk kosten efficiënt en effectief te laten ontwikkelen, dan is IQ Portal de oplossing.

Wij kunnen op basis van uw wensen een uitstekende platform leveren dat als basis dient voor de ontwikkeling van uw oplossing.

Onze expertise

Onze vestiging in Roemenië beschikt over programmeurs met expertise op het gebied van PHP, Phyton, .Net en Java. Zij kunnen uw team ondersteunen op het gebied van onderhoud, ontwikkeling en project management.

Onze ontwikkelmethode

Wij maken gebruik van project management systemen en onze softwareplatform om het ontwikkelingsproces te ondersteunen.

Onze ontwikkelmethode is nogal afwijkend van de meeste software ontwikkelaars. Wij onderscheiden ons door efficiënt en klantengericht te ontwikkelen.

In het kort komt het hierop neer:

  1. Het maken van een functionele beschrijving van de applicatie of oplossing
  2. Het visuele ontwerp van de workflow van de gebruikersinterfaces
  3. Gebruikers scenario’s ontwikkelen via prototyping in overleg met de klant
  4. De geautomatiseerde specifieke tests worden ontwikkeld, waarbij het testen en de security een geïntegreerd deel uitmaken van het ontwikkelproces
  5. In de laatste fase wordt de software ontwikkeld


Onze diensten
Wij bieden de volledige softwareontwikkelingscyclus aan. Vanaf het ontwerp van de functionele specificaties tot aan de ontwikkeling en onderhoud van de applicatie. Wij bieden een alternatief die de software ontwikkelingskosten verlaagd en waarbij gebruik gemaakt wordt van onze ervaren ontwikkelaars.