Onze Oplossingen

"Advanced Simplicity"

Basesoft Solutions BV
Herengracht 564
1017 CH Amsterdam
Nederland

TeTel. + 31(20)6847087  
E: info@basesoft.com

IQuest
The Survey Revolution

Onze intuitieve en gebruiksvriendelijke enquête oplossing biedt de gebruiker veel mogelijkheden zonder enige technische kennis om eenvoudig enquêtes te maken in de huisstijl van het bedrijf.

Ondernemingen worden geconfronteerd een toename van informatiestromen en behoeften vanwege de snel ontwikkelende wereld van vandaag. Offline en online informatie en toenemende flexibiliteit van de beroepsbevolking veroorzaakt een toenemende behoefte aan tijdige terugkoppeling en flexibele informatie.

IQ Report

The Reporting Revolution

IQ Report is onze online rapportage oplossing. Het biedt de onervaren business gebruiker de beste rapportage ervaring ooit, gebaseerd op visuele- en gebruikerservaringen. Hiermee kunnen data uit meerdere bronnen (ook externe) in een webdashboard worden gepresesenteerd via widgets.


ELC (European Lamp Companies Federation)

In samenwerking met PricewaterhouseCoopers heeft Basesoft Solutions vanuit onze Roemeense vestiging, een online pan-Europese oplossing ontwikkeld voor onder andere Philips, Osram en General Electric (ELC). Hierbij is gebruik gemaakt van onze IQ Portal platform waarmee we een meertalige oplossing hebben ontwikkeld dat efficiënt en effectief het gehele declaratie proces van de recycling fees afhandelt.

De voornaamste functionaliteiten zijn online registratie, declaratie, administratie, fraude controle, facturatie en rapportage van de recycling heffingen voor lampen in Europa.

IQ Portal
The Intelligence Revolution

IQ Portal is Basesoft Solutions online en centraal beheerde platform het is ontwikkeld gebruikmakend van geteste technologie, met standaard componenten en modules. Het voordeel is dat we, gebruikmakend van onze IQ Portal Platform,  pan-Europese maatwerk oplossingen in een korte tijdsbestek en kosten efficiënt voor onze klanten kunnen ontwikkelen.