Basesoft Solutions

"Advanced Simplicity"

Basesoft Solutions BV
Herengracht 564
1017 CH Amsterdam
Nederland

Tel. + 31(20)6847087
E: info@basesoft.com
Over Ons
Basesoft Solutions werd opgericht in 1996 om een benchmarking oplossing te ontwikkelen voor TNT Express Wereldwijd om de kwaliteit te monitoren van de klantenservice van TNT in meer dan 50 landen. Basesoft Solutions specialiseert zich nu in de ontwikkeling van internet- en draadloze/mobiel oplossingen.

Samen met onze toonaangevende en internationaal georiënteerde webdevelopment team en met meer dan 12 jaar ervaring met internet- en draadloze toepassingen, heeft Basesoft Solutions verschillende online toepassingen ontwikkeld. Bij de ontwikkeling staat de klant voorop en hebben we de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige implementatie, met minimaal beheer en maximale functionaliteit.

Met onze Business Intelligence oplossingen, die gebruikmaken van Web 2.0 Technologie, heeft Basesoft Solutions een kostenefficiënte,  flexibele en schaalbare platform ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.  

Onze Missie
Het is onze missie om onze klanten de beste gebruikerservaring te geven die ze ooit gehad hebben.


Onze Klanten
Basesoft Solutions heeft zowel nationale- als internationale klanten binnen de overheid, industrie, transport en business services. Klanten zijn onder andere: The European Lamp Companies Federation (ELC), TNT Wereldwijd, PWC, Berenschot, FME, VNG Internationaal en Fifteen restaurant (Jamie Oliver).

Recycling fee platform
In samenwerking met PricewaterhouseCoopers, heeft Basesoft Solutions vanuit zijn Roemeense vestiging, een online pan-Europese oplossing ontwikkeld voor de European Lamp Companies Federation waaronder Philips, Osram en General Electric.  Hierbij hebben we gebruik gemaakt van onze IQ Portal platform waarmee we een meertallige oplossing hebben ontwikkeld dat efficiënt en effectief het gehele declaratie process van recycling fees voor spaarlampen afhandelt.

De voornaamste functionalitieten zijn online registratie, declaratie, administratie, fraude controle, facturatie en rapportage van de recycling fees voor spaarlampen in Europa.

Hebt u vragen over onze diensten en oplossingen dan kunt u contact opnemen met onze sales team via email: 
sales@basesoft.nl.